Τελευταία Νέα

Δείτε τα όλα

Social Media Channels

Η υποδοχή του νέου μας Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου! (Βίντεο)

Με μεγαλοπρέπεια πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον νέο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, τον οποίο συνόδευε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στην πλατεία μπροστά από τον Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου.

Τον νέο Μητροπολίτη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαϊλης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Ιωάννου.

Μετά από την σύντομη τελετή της υποδοχής συνοδευόμενοι από την φιλαρμονική, το παρατεταγμένο στρατιωτικό άγημα και πολλών μητροπολιτών και ιερέων, κατευθύνθηκαν πεζοί στον Ι. Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου για την τελετή της ενθρονίσεως. Μετά το πέρας της τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελετίου.

κείμενο: www.imprevezis.blogspot.gr/

Δείτε όλες τις φωτογραφίες απ' την ενθρόνιση εδώ

Ενθρόνισις Μητροπολίτου Νικοπόλεως κ.κ. Χρυσοστόμου

Έναρξη νεανικών συναντήσεων!

Κάθε Κυριακή στις 11:15 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας (δίπλα στο τέννις) θα πραγματοποιούνται συναντήσεις μαθητών γυμνασίου και λυκείου. Συζητήσεις προβληματισμού, πνευματικές αναζητήσεις, ευχάριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Έναρξη μουσικών δραστηριοτήτων!

Χειροτονήθηκε ο Νέος μας Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος!

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «ΑΞΙΟΣ» Ιεράρχες, κλήρος και πιστός λαός ευχήθηκαν στο νέο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο κατά την εις Επίσκοπον χειροτονία του που τελέστηκε στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Αχαρνών, όπου υπηρέτησε ως εφημέριος μέχρι και την ημέρα της εκλογής του από το Σεπτό Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος συμπαραστατούμενος από πολλούς Ιεράρχες τέλεσε τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη ενώ στο ιερό παρέστησαν συμπροσευχόμενοι Ιεράρχες και κληρικοί της Ι.Αρχιεπισκοπής, της Ι.Μ.Νικοπόλεως και από πολλές άλλες Ι.Μητροπόλεις.

Ο Ναός κατάμεστος από τους ενορίτες που αγάπησε και διακόνησε με αφοσίωση ο νέος Μητροπολίτες και όλοι τον αγάπησαν αυτά τα χρόνια που εργάστηκε κοντά τους.

πηγή: amen.gr

Σελίδα 10 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη