Τελευταία Νέα

  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
  • ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ 2015
    Περισσότερα
Δείτε τα όλα

Social Media Channels

Εντυπωσιακή Μουσική Εκδήλωση στην Πρέβεζα

Διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 6.30μ.μ. μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις φωνές τους σε μια μουσική πανδαισία που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Χορός Ψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που απέδωσε υπέροχα εορταστικούς ύμνους υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Νεκτάριου Θάνου.

Στην συνέχεια τραγούδησαν η Νεανική χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας η Μικτή Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας οι οποίες παρουσίασαν μουσικά κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο υπό την διεύθυνση της κ. Ανέλιας Στεφάνοβα και του Βαλεντίνου Στεφάνωφ, αντίστοιχα.

Την σκυτάλη πήρε η Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας η οποία με μαέστρο την κ. Ανέλια Στεφάνοβα έδωσε ελληνικό λαϊκό χρώμα στην Εκδήλωση αποδίδοντας τραγούδια Ελλήνων συνθετών με θέμα την Πρέβεζα.

Από μία τόσο όμορφη εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδος. Με μαέστρο τον Νεκτάριο Θάνο και συνοδεία την ορχήστρα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής φοιτητών του Τ.Ε.Ι Άρτας, εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο των μικρών παιδιών έδωσαν ελπίδα, κουράγιο, αλλά και την υπόσχεση στο πολυπληθές ακροατήριο να βρεθούνε ξανά του χρόνου για να γιορτάσουνε και πάλι όλοι μαζί τον Άγιο Χαράλαμπο.

Την Εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, με ευχαριστίες, ευλογίες και ευχές.

Εκδήλωση Αγ. Χαραλάμπους 2013

Ο αγιασμός του εργαστηρίου Αγιογραφίας στις 12/02/2013

Νέα δραστηριότητα της Ι.Μ. Νικοπόλεως & Πρεβέζης στη Φιλιππιάδα

Δύο εκδηλώσεις της Παιδικής Χορωδίας τον Φεβρουάριο

Αγαπητοί ενορίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες της παιδικής μας χορωδίας για τον επόμενο μήνα. Παρακαλούμε να δηλώσετε μέχρι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 σε ποιές από τις παρακάτω εκδηλώσεις θα συμμετέχετε εσείς και τα παιδιά σας.

(τηλ. επικοινωνίας 2683 0 23674)

Α) Εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Χαραλάμπους 10 Φεβρουαρίου 2013.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως στην Πρέβεζα προς τιμή του Αγίου Χαραλάμπους. Αναχώρηση από τον Άγιο Βησσαρίωνα 4.00μ.μ.
(Για τα παιδιά της χορωδίας η μετακίνηση με το Λεωφορείο είναι Δωρεάν.)

Β) Εκδρομή – εκδήλωση στις Σέρρες 16-17 Φεβρουαρίου 2013.

Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Φεβρουαρίου στις Σέρρες.

Η Παιδική μας χορωδία θα τραγουδήσει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα ‘’ΟΡΦΕΑΣ’’ και ώρα 7.30μ.μ. σε εκδήλωση, που διωργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πόλης, συνοδευόμενη από την ορχήστρα φοιτητών ΤΕΙ Παραδοσιακής μουσικής της Άρτας.

Την Κυριακή 17 Φευρουαρίου θα ψάλλει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμή του Αγίου Θεοδώρου στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Θεοδώρου Σερρών.

Τα μικρά παιδιά πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτηκά από ένα γονέα) Αναχώρηση από τον Άγιο Βησσαρίωνα 7.30π.μ. (Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ για τα παιδιά της χορωδίας, 65 ευρώ για τους υπόλοιπους εκδρομείς.
Η τιμή περιλαμβάνει: Λεωφορείο, Ξενοδοχείο 4*, Πρωινό και Βραδινό)

Σελίδα 8 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη