Τελευταία Νέα

  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. 2020
    Περισσότερα
  • Δραστηριότητες Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος 2019 -2020
    Περισσότερα
  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
Δείτε τα όλα

Social Media Channels

"Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε..."

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ!

Λίγο πριν τη νέα χρονιά η χορωδία μας αποχαιρέτισε το 2013 με μια τριήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου. Σάββατο πρωί η χορωδία μας ξεκίνησε απὀ τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος με στόχο τη συμμετοχή της στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ενορία Εν Δράσει" Το βράδυ λοιπόν της ίδιας μέρας η χορωδία τραγούδησε στο Πνευματικό κέντρο Ευαγγελίστριας Πειραιώς συνοδευόμενη από ορχήστρα φοιτητών του ΤΕΙ λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Κέντρο Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ με παραδοσιακούς χορούς καθώς και η Αρετή Κετιμέ. Στη συνέχεια το γλέντι συνεχίστηκε με πολύ χορό και κέφι στο κέντρο όπου τραγουδά η Αρετή Κετιμέ.

Την επόμενη μέρα η χορωδία μας έψαλε στη δεύτερη Θεία Λειτουργία του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Πειραιώς υπό την καθοδήγηση του Νεκτάριου Θάνου. Στη συνέχεια ταξιδέψαμε στο νησί της Αίγινας όπου επισκεφτήκαμε την Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου καθώς και τον Μητροπολιτικό Ναό Αιγίνης. Το ίδιο βράδυ χορέψαμε και τραγουδήσαμε στο κέντρο "Ώπα λέω" όπου τραγουδούσαν οι Θαλασσινοί Ταξιδευτές.

Το επόμενο πρωί ξεκινήσαμε για το δρόμο της επιστροφής αφού κάναμε μια στάση για πατινάζ. Οι πιο "τολμηροί" παρέσυραν αρκετούς και μετά από πολλές τούμπες,αστείες στιγμές και πολύ γέλιο καταφέραμε να ισορροπήσουμε!!! Θερμές ευχαριστίες στους μαέστρους της χορωδίας μας Νεκτάριο Θάνο και Ράνια Ρίγα για την εκμάθηση των παραδοσιακών και έντεχνων τραγουδιών αντίστοιχα στη χορωδία μας και την άρτια παρουσίασή της. Επίσης ευχαριστούμε τον πατέρα Γεώργιο Γεωργακόπουλο προϊστάμενο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Πειραιώς καθώς και τα μέλη της ενορίας του που βοήθησαν για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία μας. Τέλος ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτρη Γιολδάση για την οικονομική υποστήριξη της χορωδίας μας.

Χριστούγεννα με τον Μητροπολίτη μας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος θα Λειτουργήσει τα Χριστούγεννα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος.
Ο Όρθρος θα αρχίσει στις 5.30π.μ.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μικρών παιδιών της Ενορίας μας.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 7.00 η ώρα το απόγευμα στο Πνευματικό μας Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μικρών παιδιών του κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας μας.
Σκετς, τραγουδάκια, ποιήματα, δώρα, κεράσματα θα αποτελέσουν το πολύ όμορφο πρόγραμμα, που έχουν προετοιμάσει κατηχητές και παιδιά.
Σας περιμένουμε όλους με πολύ χαρά!!!!

Η Παιδική μας χορωδία συμμετέχει στις εκδηλώσεις "Ενορία εν Δράση" στον Πειραιά.

Εκδρομή – εκδήλωση στον Πειραιά 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου 2013.

Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου στον Πειραιά και την Αίγινα.

Η Παιδική μας χορωδία θα τραγουδήσει το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και ώρα 7.30μ.μ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ενορία εν Δράση", συνοδευόμενη από την ορχήστρα φοιτητών ΤΕΙ Παραδοσιακής μουσικής της Άρτας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
Το Κέντρο Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ, με παραδοσιακούς χορούς
και η ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου θα ψάλλει στην δεύτερη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, 10.30π.μ. - 11.30π.μ. και στην συνέχεια θα ταξιδέψει στο νησί του Αγίου Νεκταρίου την Αίγινα.

Αναχώρηση από τον Άγιο Βησσαρίωνα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 8.00π.μ. (Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ για τα παιδιά της χορωδίας, 88 ευρώ για τους υπόλοιπους εκδρομείς.
Η τιμή περιλαμβάνει: Λεωφορείο, Ξενοδοχείο με Πρωινό δύο βραδιές και τα πλοία, (Πειραιάς - Αίγινα - Πειραιάς).

Ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή για την Ενορία μας! (Βίντεο)

Στην Ραδιοφωνική εκπομπή " Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ", του σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, φιλοξενήθηκε ο Αρχ. Σάββας Δημητρέας, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ο οποίος παρουσίασε την Φιλιππιάδα και συγκεκριμένα την Ενορία του Αγίου Βησσαρίωνος. Την εκπομπή παρουσίαζε ο κ. Αντώνης Γιαννακόπουλος.

Σελίδα 6 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη